zobrazení nebo odstranění historie procházení v microsoft edge

Zobrazení nebo odstranění historie procházení v Microsoft Edge

Vaše historie procházení jsou informace – včetně údajů zadaných do formulářů, hesel a navštívených webů – které si Microsoft Edge během procházení webu pamatuje a ukládá na váš počítač.

Pokračování textu zobrazení nebo odstranění historie procházení v microsoft edge

zapamatování hesel v prohlížeči microsoft edge

Zapamatování hesel v prohlížeči Microsoft Edge

Když navštívíte web, který vyžaduje přihlášení, Microsoft Edge se zeptá, jestli chcete, aby si pamatoval vaše uživatelské jméno a heslo. Až tento web navštívíte příště, Microsoft Edge automaticky doplní informace o vašem účtu. Ukládání hesla je ve výchozím nastavením zapnuté. Pokud ho ale chcete ručně zapnout nebo vypnout, je to snadné:

Pokračování textu zapamatování hesel v prohlížeči microsoft edge