shranjevanje gesel v programu microsoft edge

Shranjevanje gesel v programu Microsoft Edge

Ko obiščete spletno mesto, ki zahteva, da se vpišete, vas Microsoft Edge vpraša, ali želite shraniti uporabniško ime in geslo. Ko naslednjič obiščete spletno mesto, Microsoft Edge dokonča vnašanje vaših podatkov o računu. Shranjevanje gesla je privzeto vklopljeno, vendar ga lahko vklopite ali izklopite tudi sami:

Preberi več o shranjevanje gesel v programu microsoft edge